Sajtóközlemény

MODERN ÜZLETI ÉS TERMELÉSI KIHÍVÁSOKHOZ VALÓ ALKALMAZKODÁST SEGÍTŐ FEJLESZTÉS VALÓSULT MEG A SZAVILL CONSULTING KFT-NÉL

A Szavill Consulting Kft. sokrétű tevékenységét 2008. júliusától Győrben, a Bükkfa utca 10. sz. alatt található saját tulajdonú telephelyén végzi. A társaság tevékenységének sokszínűsége nagy előnyt jelent az állandó gazdasági környezeti változásokhoz való alkalmazkodás során, a több lábon állás pedig kiemelkedően fontos a COVID-19 vírus időszakában is. A megvalósított fejlesztés eredményeképp a társaság mosodai tevékenységének kapacitása és technológiai felkészültsége került növelésre, amely lehetővé teszi, hogy szélesebb spektrumban kerüljenek kiszolgálásra a megrendelők, s szélesítésre kerüljön a megrendelői kör.

A Szavill Consulting Kft. 9027 Győr, Égerfa u. 5. sz. alatti telephelyén, a Széchenyi 2020 program keretében a GINOP-1.2.8-20-2020-01881 azonosító számú projekt megvalósítása során eszközbeszerzésre - 1db Electrolux FIT3A ipari vasalópult, beépített gőzfejlesztővel, gőzölős vasalóval, elektromos fűtésű, 1db Electrolux WH6-20LAC ipari mosóautomata, magas centrifugálási fordulatú, elektromos fűtésű -, valamint a megvalósítási helyszínt érintő, mosodai tevékenységet kiszolgáló infrastrukturális átalakítás-korszerűsítésre került sor. A beszerzésre kerülő berendezések magas technológiai színvonalú eszközök, megvásárlásuk technológiai korszerűsítést és kapacitásnövekedést jelentett a vállalkozás számára. 

A projekt megvalósítása segíti a Szavill Consulting Kft növekedési és foglalkoztatás-bővítési lehetőségeit, a berendezések és a kapcsolódó infrastrukturális fejlesztés tovább erősíti a vevői elégedettséget. A hosszú távú fejlődéshez nélkülözhetetlen volt a fejlesztés megvalósítása, amely egyben a társaság szolgáltatási színvonalának minőségi növekedését reprezentálja. A fejlesztés megvalósításához a Szavill Consulting Kft. 5.663.049Ft feltételesen visszatérítendő támogatásban részesült 70%-os támogatási intenzitás mellett. A beruházás elszámolható összes költsége 8.090.070Ft volt. Az európai uniós támogatás segítségével megvalósított fejlesztésnek köszönhetően a társaság hatékonyabban tudja a vevői igényeket kielégíteni, s a projekt kedvezőbb feltételeket teremt a termelési volumen és az árbevétel növeléséhez. A projekt 2021. január 22.-én az eszközök üzembe helyezésével sikeresen lezárult.

További információ kérhető:
Szavill Consulting Kft.
9027 Győr, Bükkfa u. 10. – 9027 Győr, Égerfa u. 5.
https://www.szavillconsulting.hu/

2021 / 02 / 22